Nasz Beef Burger Classic 170 to bardziej ekonomiczna wersja Beef Burgera 200, ale jest mniejszy – podpowiada kolega.
Rzeczywiście niezauważalnie mniejszy: zaledwie o ok 2mm na średnicy i ok 1mm na grubości.
Dla jednej z muzycznych sieci burger 170g (5Oz) to idealny rozmiar, kompromis pomiędzy grubością a średnicą.
Buduj go maksymalnie w górę, a zachowasz idealne proporcje!
200-170 = 30g mięsa mniej a wygląda kompaktowo – podpowiada klient, pakując burgera do bułki 4,5″ (średnica bułki ponad 11cm)
Beef Burger Classic 150 zwany powszechnie „patelnią”. Ma prawie 14cm średnicy. Jest dedykowany dla „szybkich i głodnych”. Szybki w smażeniu, zaspakaja pierwszy głód. Serwowany w dużych bułkach 5″ i 6″. Idealny do podwójnego burgera!
Beef Burger Classic 113 SN – światowy format, popularny w sieciówkach. Pełen smaku. Na kilka kęsów, do bułki 4″ (średnia 10cm). Sprawdzony na lunche, na wynos, do ręki. Idealny do komponowania różnorodnych dodatków, które uatrakcyjniają wygląd i smak burgera 113g. Dostępny w dwóch kształtach: okrągły Beef Burger Classic Style 113 oraz w kształcie (kwiatka) BUM Beef Burger 113g – sprawdź w szczegółach