krok 1

Bacon ipsum dolor amet jowl frankfurter picanha turkey. Kielbasa pork shoulder, buffalo strip steak kevin bacon ground round. Chislic sirloin ribeye meatloaf flank fatback short loin buffalo.

  • Szybko

  • Naturalny smak

  • Wysoka jakość

Współpraca

Praktyczne porady

  • BBCS200 red

    Przygotowanie naszego Króla
    Beef Burger Classic 200

    Beef Burger Classic 200 – to pełen smaku gruby kawałek soczyście grillowanej wołowiny. O strukturze gruboziarnistej bez niespodzianek.
    Kilka porad jak go złożyć, aby dominował w smaku!

  • BUM Beef Burger 113

    Idea BUM Beef Burgera 113 powstała przed kilkoma laty. Kilku klientów chciało burgera w innym kształcie niż okrągły. Mówili, że te okrągłe są „za grzeczne”, a oni chcą takiego jak zrobiony „z ręki” Powstał kształt „kwiatka” który idealnie pasuje do koncepcji niektórym klientom. Dodatkowo zwiększona powierzchnia kwiatka vel BUM Burgera daje możliwość serwowania w dużej […]

  • Veggie Burger 125g

    Pełen warzyw: marchewka, groszek, pietruszka.
    połączone serem Ementaler.
    Nie zawiera soi. Jest smaczny
    3 sposoby Przyrządzania
    piekarnik lub grill lub frytownica

  • Czarny i ognisty!

    Obecny na sesji strażak kazał nam zgasić palące się patyczki na burgerze! Ale nie zgasił jego mocy.
    Czarna jak spalona bułka, złowieszczo wystające ząbki marynowanego czosnku. Mięso wołowe 200g pokryte fioletową sałatą, a w środku sos ognisty. Ostatnie zdjęcie to wersja komercyjna od naszego klienta – z marynowaną dynią. Cóż za smak!

  • Wiele na raz! – podanie w jednym czasie!

    Gdy mamy zamówienie na wiele hamburgerów na raz, albo zbliża się pora sowitego lunchu zaplanujmy działanie…

Formularz kontaktowy