Przygotowanie naszego Króla
Beef Burger Classic 200

Beef Burger Classic 200 – przygotowanie

Przygotowanie hamburgera wołowego w 6 krokach na dwie ręce!

  1. Usmażyć mięso na grillu i zarumienić w piekarniku bułkę
  2. Nałożyć ciemny sos po obwodzie na bułkę
  3. Położyć sałatę – pełne liście ( Nie sypie się! Nie brudzi ludzi!)
  4. Mięso posypać mieszanką pieprz z solą (Wtedy mamy pewność proporcji)
  5. Na zbudowaną piramidkę z warzyw, kapnąć biały sos
  6. Przykryć bułką i delikatnie nabić patyk i nie ściskając bułki, nawet przy pakowaniu.

Uwaga1: Mięso po usmażeniu przykryć, aby „odpoczęło” – smaki zostają w mięsie!

Uwaga2: Nasza sugestia: pod mięso ciężkie sosy, na mięso jasne (do warzyw)

Uwaga3: Dla ożywienia smaku dodaliśmy kilka ziarenek granatu! Spróbuj coś innego!

 

Formularz kontaktowy