Beef Burger Classic 200 – przygotowanie
Przygotowanie hamburgera wołowego w 6 krokach na dwie ręce!
- Usmażyć mięso na grillu i zarumienić w piekarniku bułkę
- Nałożyć ciemny sos po obwodzie na bułkę
- Położyć sałatę – pełne liście ( Nie sypie się! Nie brudzi ludzi!)
- Mięso posypać mieszanką pieprz z solą (Wtedy mamy pewność proporcji)
- Na zbudowaną piramidkę z warzyw, kapnąć biały sos
- Przykryć bułką i delikatnie nabić patyk i nie ściskając bułki, nawet przy pakowaniu.
Uwaga1: Mięso po usmażeniu przykryć, aby „odpoczęło” – smaki zostają w mięsie!
Uwaga2: Nasza sugestia: pod mięso ciężkie sosy, na mięso jasne (do warzyw)
Uwaga3: Dla ożywienia smaku dodaliśmy kilka ziarenek granatu! Spróbuj coś innego!